İçişleri Bakanlığı görev ile operasyon faaliyetlerini sürdürmekte olan Emniyet Genel Müdürlüğü EGM her sene tespit edilen ihtiyaçlar dahilinde Polis Akademisi Başkanlığı bünyesinde yer alan Polis Meslek Yüksek Okulu PMYO, Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi eğitim kurumları için öğrenci alımları gerçekleştirmektedir.

Emniyet Genel Müdürlüğü normal polis memuru ve Polis Özel Harekat PÖH sınıfları için aralıklarla öğrenci alımı gerçekleştirmekte olup uzun süredir PÖH alımı yapılmıyor ve adaylar İşin Olsa ekibimize yazarak PÖH alımlarının gündeme getirilmesini talep etmektedir. Sizler için bu özel içeriği ürettik.

POLİS ALIMI TARİHİ DUYURULDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklama ile 10 bin polis alımının daha yapılacağı belirtildi ve alımların hangi tarihte olacağı da müjdelendi. Buna göre Eylül ayı içerisinde 10 bin polis daha alınacak olup büyük ihtimal ile alımlar 23. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM kapsamında yapılacaktır.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından 10 bin polis alımı müjdesi verildi. Ancak alımların hangi sınıf için yapılacağı bilinmemekte olup en son Polis Özel Harekat PÖH sınıfına alımlar geçtiğimiz 19. dönem POMEM kapsamında yapıldı ve diğer dönemlerin tamamı normal polis memuru sınıfında yapıldı. Bu sebepten dolayı 23. dönem POMEM alımlarının PÖH sınıfı için yapılması ön görülmektedir.

Editör: TE Bilisim