Bilindiği gibi Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı yayımlamış oldukları ilanlar kapsamında Polis Özel Harekat alımı gerçekleştirmektedir. POMEM kapsamında PÖH aday alımında 19. dönemde askerlik şartı kaldırılmış, KPSS şartı aranmamış ve mezuniyet lisans mezunuyken en az lise mezunu seviyesine çekilmişti. PÖH olmak isteyen adaylar yeniden PÖH alımlarının ne zaman yapılacağını bekliyor. Peki Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı yakın zamanda Polis Özel Harekat alımı yapacak mı? Alımlar ne zaman yapılacak? En çok merak edilen sorular arasında yer almakta olan bayanlara kadro verilecek mi?

Polis Özel Harekat Alımı

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı şu anda Polis Özel Harekat alımı hakkında her hangi bir açıklama yapılmadı. Ancak yakın zamanda Polis Özel Harekat alımlarının yapılması bekleniyor.

Bilindiği gibi Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde şehir operasyonlarının artması ve batı illerinde de uyuşturucu operasyonlarının çoğalması ile Polis Özel Harekat ihtiyacı daha da arttı. Bu ihtiyaç doğrultusunda yeni PÖH alımlarının yapılması bekleniyor. Her ne kadar tarih konusunda net bir bilgi olmasa da sosyal medya da yapılan yorumlara göre Mart ayında yeni bir PÖH alım ilanının yayımlanabileceği tahmin ediliyor. Tabi şartlar nasıl olur ve bayanlara kadro ayrılır mı net olarak bilinmemektedir.
Editör: TE Bilisim