Devlet Personel Başkanlığı bugün resmi internet sitesi aracılığı ile yaptığı duyuruda 2017 yılına ilişkin memur atamaları ile ilgili kurumlarına kaç personel alımı yapmayı planladığını duyurdu. Yayımlanan bildiri de kamu kurum ve kuruluşlarının kaç memur personel alımı yapacağı duyurulduğu gibi yine devlet üniversitelerinin de kaç memur personel alımı yapmayı planlandığı belirtildi.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan da kamu kurum ve kuruluşlarına ilişkin kurumlara göre kontenjan dağılımı kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan ilan da kamuya 500 memur personel alımı yapılacağı görülmektedir.

Alımlar Ne Zaman Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı farklı kamu kurum ve kuruluşları için 500 memur personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alımlar ne zaman yapılacak ve bu kontenjan dağılımı neyi ifade ediyor.

Alımların ne zaman yapılacağına dair her hangi bir bilgi yok. Ancak Devlet Personel Başkanlığı yayımladığı bildiri de alımların planlandığını belirtti. Bu rakamlardan kamuya daha fazla personel alımı yapılması beklenmekte olup bugün ilan edilen kadro dağılımında ki sayılar kadar memur personel alımlarının da yapılması bekleniyor.

Buna göre alım ilanlarının yayımlanması ve kamu kuruluşlarının memur personel alımı müracaatlarının başlaması ile sizlere bilgi vereceğiz.

Kurumlara Göre Kontenjan Dağılımı İçin Tıklayınız