Koronavirüs ile mücadele kapsamında Prof. Dr. Ercümen Ovalı önemli bir açıklama yaptı.

Ercüment Ovalı kimdir? Son haftalarda yeni tip Koronavirüs Covıd-19 ile ilgili yaptığı çalışmalarda ismini sık sık duyurulan Ovanın kim olduğu kaç yaşında olduğu ve hayatı merak ediliyor. Hematoloji uzmanı olan Ovalı pek çok alanda önemli bilimsel çalışmalara imza atan bir bilim adamı. Aslen Kırklareli Babaeski ilçesinde dünyaya geldi. Doğum tarihi ise 1961'dir. Şuanda özel bir hastanede görev almaktadır.

Dornaz Alfa ilacı prospektüsü?

https://www.isinolsa.com/images/upload/image_630.png

https://www.isinolsa.com/images/upload/image_631.png

https://www.isinolsa.com/images/upload/image_632.png

Dornaz Alfa etken maddesi nedir. Kistli Fibrozisli hastaların üçüncü basamak sağlık tedavilerinde düzenlenen sağlık kurulu raporu ile tüm hekimlerce reçete ile kullanılabilir. Bu hastaların balgam mukusunda bulunan DNA'yı hidrolize eder ve akciğerde viskoziteyi azaltır. Salgıların daha iyi temizlenmesini sağlar.

PROF. DR ERCÜMENT OVALI'NIN AÇIKLAMASI;

1 aydır laboratuvarda çalıştığımızın ilacın ismini 23 Nisan tarihinde açıklayacaktık ancak o kadar etkili duruyor ki insanların hayatını kurtarabilir. İnsanların hayatından gün çalmak istemedik acilen Dornaz alfa hastaların tedavisinden klinik testlerine alınmalıdır dedi.

DORNAZ ALFA FİYATI NEDİR

ilacın fiyt özellikleri de merak edilen konular arasında yer alıyor. 10 Nisan tarihli güncel fiyata göre 2872,09 olarak açıklandı. ROCHE tarafından üretilen bir ilaçtı. 

Editör: TE Bilisim