Orman ve dağ alanlarında bulunarak faliyet gösteren terör örgütü PKK'ya darbe üstüne darbe vurulmaya devam ediliyor. Güvenlik güçleri tarafından dört koldan ablukaya alınan PKK, köşeye sıkışmış durumda. En son olarak Diyarbakır'ın Lice İlçesinde başlatılan operasyonlarda militanlara göz açtırılmadı. Başlatılan operasyonlar kapsamında Lice'de sokağa çıkma yasağı başlamıştı.

YASAK BİTTİ

Diyarbakır'ın Lice İlçesinde devam eden terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar kapsamında bazı mahallerde operasyonlar düzenlendi. Giriş- çıkışların yasaklandığı 6 mahallede başlatılmış olan sokağa çıkma yaakları bugün itibariyle kaldırıldı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI


Diyarbakır'ın Lice ilçesinde dün terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyon nedeniyle 6 mahallede başlatılan giriş-çıkışı yasağı sona erdi.

Valilikten yapılan açıklamada, dağlık ve ormanlık alanda faaliyet gösteren teröristlerin yakalanması amacıyla Konuklu, Yaprakköy, Ahmetbey, Yünlüce ve Gürbeyli ve Hamzabey mahallelerinde operasyon düzenlendiği bildirildi.


Açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince, belirtilen bölgelerde sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 4 Ekim Pazar 05.00'ten itibaren duyurulan yasaklama kararı, 5 Ekim 05.00'ten itibaren kaldırılmıştır."radikal

Editör: TE Bilisim