Diyanet İşleri Başkanlığı taşeron kadro sınav sonuçlarını açıkladı. DİB resmi internet sitesinden açıklama yapıldı. Daha önce Diyanet İşleri Başkanlığında çalışmakta olan ve hizmet alım sözleşmesi ile çalışmakta iken sürekli işçi statüsüne geçmek isteyen taşeron işçilerin kadroya geçiş talepleri tespit değerlendirme komisyonları tarafından değerlendirilerek, şartları taşıyan adayların kadroya geçiş için sınava alındılar. İşçilerin merakla beklediği sınav sonuçları açıklandı. Sınavdan başarılı olan adaylar 2 Nisan tarihine kadar kadroya geçecek.

208 İŞÇİ KADROYA GEÇTİ

Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklamada ve kadroya geçiş için sınava alınan adaylardan 208 işçi başarılı oldu. Temizlik ve güvenlik görevinde bulunan bu işçilerin sınava itiraz süresi için 3 gün içinde itiraz edilebileceği belirtildi.

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL YAPILACAK?

6 Mart ile 9 Mart tarihleri arasında yapılan sınav sonuçlarından başarısız olan aday olup olmadığı belirtilmezken, açıklanan listede bulunan 208 işçinin kadro hakkı elde ettiği belirtiliyor. Ayrıca yazılı sınava itiraz etmek için adayların diyanet.gov.tr adresi üzerinden 3 gün içinde gerekli adımları tamamlayarak yapabilecekler.

D.İ.B. kadro sınavı sonuçları için tıklayın

Editör: TE Bilisim