Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne mühendis kadrosundaki personel istihdamları için başvurular 8 Ocak ile 17 Ocak tarihleri arasında tamamlandı. 35 mühendis alımı başvurular iin başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekleyen adaylar yeni gelişmeleri merak etmekteler.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne alınacak mühendisi alımlarında adaylar uygulama sınavına katılacaklar. Mühendislik Fakültelerinin Ziraat veya Biyosistem , Makine, Harita veya Jeodezi ve Fotogrametri , Geomatik veya Jeodezi ve Fotogrametri, uzaktan algılama, Jeoloji veya Hidrojeoloji , Elektrik veya Elektrik Elektronik , Çevre, Matematik ve Meteoroloji bölümlerinden mezun olan adayların yaptığı başvurularda KPSS'den en az 70 ve üzeri pauan almak şartı aranmaktadır.

BAŞVURU SONUÇLARI;

Başvurularını tamamlayan adaylar için KPSS puan sıralamasına göre aday sayısının 4 katı kadar uygulama sınava gireceklerin listesi açıklanacak. Listenin son sırasında eşit puan olması halinde eşit puana sahip adaylar da uygulama sınavına girebilecekler. Sınava girecek adaylar için;

özgeçmiş, 3 adet vesikalık fotoğraf, 2018 KPSS sınav belgesi, Diploma yada mezuniyet belgesi aslı yada onaylı örneği yurt dışı okullardan mezun olanlar için diploma denklik belgesi gerekmektedir. Adaylar bu belgeleri 31 Ocak tarihine kadar teslim etmeleri istenilecek.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Açıklanan takvime göre 22 ocak 2020 tarihinde DSi resmi internet sitesi dsi.gov.tr adresi üzerinden bugün mesai saatleri içerisinde başvuru sonucu açıklandı.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim