Devlet Su İşleri taşeron kadro başvuru sonuçları açıklandı. Genel müdürlük ve bölge müdürlüklerinde çalışan taşeron işçilerin daimi işçi statüsüne geçmek için 2 Ocak ile 10 Ocak tarihlerinde yapmış olduğu başvurular değerlendirilerek başvuru koşullarını taşıyan adayların listesi açıklandı. Başvurularda red olan adaylarda belli oldu. 696 sayılı KHK hükümlerine göre başvuru şartlarını taşımayan adaylar için itiraz süresi içerisinde kurumlarına yazılı dilekçe ile başvuru yapabilecekler. DSİ açıklamış olduğu sonuçlara yapılan itirazlar sonrasında kesin listeleri açıklayacak. Adayların daimi işçi statüsüne geçiş için son aşama olarak yapılan sınavlardan başarılı olmaları gerekli olacak. Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığının açıkladığı takvime göre 2 Nisan tarihine kadar kadroya geçiş süreci tamamlanmış olacak.

BAŞVURU RED OLANLAR İTİRAZ SÜRESİ

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü genel Müdürlüğü ile Bölge Müdürlüklerinde görev alan işçilerden açıklanan red listelerinde ismi olan çalışanlar, 3 gün içerisinde itiraz edebilecekler. Genel müdürlükte çalışanlar için itirazlar genel evrak birimine yapılacak. Bölge Müdürlüklerinde görev alanlar ise çalıştıkları bölge müdürlüğü gelen evrak bölümüne verecekleri yazılı başvuru ile itiraz edebilecekler. Kesin listelerin açıklanmasıyla adaylar yazılı-uygulama- sözlü sınava alınacaklar. Adaylar sınavdan en az 50 puan almaları gerekli olacak. başvru sonuçlarında Genel müdürlükte ve Bölge Mdürülükleri ile birlikte açıklandı. Genel Mdüürlükte 186 işçiye red verildi. Adayların başvurları neden red olduğuna dair açıklama yapıldı. 440 işçi ise başvurusu kabul edildi. 26 Bölge müdürlüğü kabul ve red listelerinde de inlerce işçinin başvurusu değerendirildi.

DSİ TAŞERON KADRO BAŞVURU SONUÇLARI

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce başvuruları KABUL edilenler listesi tıklayın

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce başvuruları RED edilenler listesi tıklayın

DSİ Bölge Müdürlüğünce başvuruları RED edilenler listesi : https://goo.gl/98qeny  KABUL edilenler listesi : https://goo.gl/GHMRNa

Bölge müdürlüğü red ve kabul listesine ulaşmak için ykarıdaki linki tarayıcınıza yapıştırarak açabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim