İstanbul' un belediye başkanlığına yönelik süreç hala netlik kazanmadı. İstanbul' da tartışmalı ve son derece hararetli bir gündem yürütülmeye devam ediyor. Gündemin yoğun olduğu, tartışmaların yüksek notalarda bulunduğu seçim polemiklerine bir de MHP lideri Devlet Bahçeli dahil oldu. Bahçeli açıklamasında Ankara, İzmir ve İstanbul' da CHP' ne FETÖ ve PKK' nın yardım ettiğini söyledi. Yaptığı konuşmasında " Cumhur İttifakı'nın akıbeti, Türkiye'nin kader çizgisi ile kesişmiştir. Zilletle, illetle yolu birleşenler, Türkiye'nin karşısında birleşen şer ve şekavet cephesidir. Onların yolu karanlıktır, köhnedir, kötürümdür, direkt uçuruma çıkmaktadır. HDP bütün imkanlarıyla CHP'ye çalışmıştır. FETÖ'cüler her yerde Zillet İttifakı'na çalışmıştır.  "

"FETÖ KAN NAKLİ YAPTI"

31 Mart 2019 yerel seçimlerine yönelik açıklamalarında flaş ifadelere yer veren MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul' da FETÖ ve PKK' nın CHP' yi desteklediğini, 3 büyükşehirde durumun böyle olduğunu ifade etti. Açıklamasında çok sert sözler kullanan MHP lideri Bahçeli,seçimin yenilenmesi mesajını verdi...
Yaptığı konuşmasında ise "İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de, Adana'da, Mersin'de, Antalya'da, Zillet İttifakı'na HDP, PKK kan nakli yapmıştır. Üstelik FETÖ'cüler her yerde açık açık göstere göstere Zillet İttifakı'na çalışmışlardır. "

" 3 büyükşehirde çok tehlikeli bir oyun oynandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına, hakkındaki suçlamalardan henüz aklanmamış ve hukuken temize çıkmamış bir şahıs seçilmiştir. Bize göre ilçe belediyelerindeki iradenin büyükşehir belediyesine yansımamış olması kafa karıştırıcı bir pürüz, demokratik bir zafiyettir. Bunun tamir ve telafisi şarttır. Mahalli idarelerde sistemsel onarım elzemdir. "

Editör: TE Bilisim