28 yaşında ve iki çocuk annesi Jennifer Hiles, Arteriyal venöz malformasyon (AVM) hastalığından kurtulmak için defalarca ameliyat masasına yatsada bir türlü istediği sonucu alamadı.



Yüzünün tam ortasında kocaman şişlikler oluşan Hiles'in tek sorunu damarlarının beslenmemesi de değil. Genç kadın bu nedenle hayatı boyunca dalga geçilmiş, okul yılları arkadaşsız, yalnız başına geçmiş.


Hürriyet'in haberine göre defalarca ameliyat olan kadının sorununa ise bir türlü çözüm bulunabilmiş değil. Önümüzdeki aylarda yeni bir operasyon geçirecek olan Hiles için bu kez doktorlar iddialı ve sorunu çözebileceklerini belirtiyor.

BANA OKULDA HERKESİN ORTASINDA SARILDI"

Ancak hayatını değiştiren insan, evlenmeyi düşündüğü kişi Dustin VanOverschelde karşısına biyoloji dersinde çıkmış. Genç kadın sevgilisi ile ilk karşılaşmasını şöyle anlattı: "Okulda bana herkesin ortasında sarılıp, öpünce gerçekten çok şaşırmıştım. Diğer insanların bizi izliyor olmasını hiç umusramamıştı ve hiç kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim. Her zaman bana ne kadar güzel olduğumu, dünyadaki en iyi insan olduğumu söylüyor " dedi.Sevgilisinin görüntüsünü hiç umursamadığını belirten, VanOverschelde isimli genç adam ise bu operasyonun sadece onun sağlığına kavuşturmasını istediğini söylüyor.

Jennifer Hiles'in tek isteği ise dışarıda çocukları ve ailesiyle diğer insanlar onu dikizlemeden vakit geçirebilmek.
Editör: TE Bilisim