24 Haziran 2018 tarihinde Türkiye oldukça önemli iki seçime gidiyor. Ancak en yakından takip edilen seçim şüphesiz Cumhurbaşkanlığı seçimidir. Öyle ki Türkiye bundan sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetilecek ve seçilecek olan Cumhurbaşkanı adayı da Türkiye'nin yeni başkanı olacak. Peki günler kala Cumhurbaşkanlığı seçim anketi sonuçları son durum nedir?

İşin Olsa ekibi olarak resmi internet sitemiz üzerinden Cumhurbaşkanlığı seçim anketi sonuçlarını bizlerde yapmaya devam ediyoruz ve yine kamuoyuna paylaşılan Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları anketlerini de paylaşmaya devam ediyoruz. Peki son yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim anketi sonuçlarında son durum nedir?

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM ANKETİ

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için düzenlenen anket sonuçlarına bakıldığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 45, Muharrem İnce'nin yüzde 28, Meral Akşener'in yüzde 14 oy aldığı görülmektedir. Kalan oylar ise diğer adaylar olan Temel Karamollaoğlu, Doğu Perinçek, Selahattin Demirtaş arasında dağılmaktadır. Seçime son on gün kaldı ve bu süreç içerisinde adayların yapacağı konuşmalar, mitingler, televizyonda söyleyecekleri büyük önem taşıyor. Öyle ki son bir hafta içerisinde tüm adaylar arasında yüzde 1,5'lik oy kaybı ve artışı yaşandı.

PARTİLERE GÖRE OY SONUÇLARI BURADA