Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında 10 Şubat 2021 Çarşamba günü yapılacak olan konuşmaya dikkat çekti ve takip edilmesi gerektiği, bir çok müjdeleri açıklayacağına yönelik bilgiyi kamuoyuna paylaştı. Çok sayıda kişinin beklediği bu müjde de hangi başlıklar var, ne zaman açıklama olacak büyük bir merak ile vatandaşlar beklemeye başladı.

Ne Zaman Açıklanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çarşamba günü vereceği müjdeleri resmi olarak hangi saatte duyuracağına yönelik bilgi verilmedi. İşin Olsa ekibi olarak Cumhurbaşkanının programlarını incelediğimizde saat 12.00'da K Parti Grup Toplantısı (TBMM)'a katılacağı ve saat 14.00'da ise AK Parti Balıkesir-Osmaniye-Tokat-Tunceli 7. Olağan İl Kongrelerine Canlı Bağlantı (AK Parti Genel Merkezi)'a katılacağı görülmektedir. Genel olarak müjdeler parti grup toplantılarında verilebildiğinden dolayı saat 12.00 itibari ile müjdelerin kamuoyuna açıklanabileceği ön görülüyor. Tabi alışık olduğumuz akşam 19.00 - 21.00 arasında da Cumhurbaşkanlığından halka sesleniş yapılabilir.

Hangi Müjdeler Olacak?

Hiçbir kaynaktan müjdelerin ne olacağına yönelik bilgi alınamadı. Geçen aylarda doğalgaz müjdesinde bazı ajanslar doğalgaz bulunduğuna dair bilgiler vermekteydi ancak şuanda hiçbir konuda bilgi alınamadı. Akıllara yerli aşı, TESLA ile iş ortaklığı, reformlar, uzay, yeni bir maden rezervi gibi konular geliyor ancak bunların sadece ön görü olduğunu unutmayınız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdeleri arasından özellikle atama müjdesi vermesini de istemekteyiz. Bu sayede eğitimlerini almış, atama bekleyen bir çok aday ve ailesinin mutlu anlarına tanık olabiliriz.

Editör: TE Bilisim