Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bedelli askerlik ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul/Üsküdar da yaptığı miting de bedelli askerlik ile ilgili şu açıklamalara yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamanın satır başlıkları ise şu şekilde oldu: Bedelli askerlik konusunun şu anda çalıştıkları konulardan bir tanesi olduğunu bu konu üzerinde çalışmalar yapıldığını ifade etti. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan bedelli askerlik açıklamalarında hangi detaylara yer verdi?

İŞTE BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASININ DETAYLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar da bir miting programı düzenledi. Düzenlediği miting sırasında bedelli askerlik konusuna da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konunun üzerinde çalıştıklarını, bedelli askerlik konusunun gündemlerinde olduğunu bu konuyu göz ardı etmediklerini bedelli askerlik konusu ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

24 Haziran 2018 seçimlerini hedef gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimden sonra çalışma masasının üstündeki çalışılacak konulardan biri olacağını belirtti ve Genelkurmay Başkanını çağıracağını, Milli Savunma Bakanını çağıracağını ve hep birlikte oturup bedelli askerlik konusu ile ilgili nihai bir karara varacaklarını ifade etti.

Editör: TE Bilisim