Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 12.00 itibari ile AK Parti Grup Toplantısında canlı yayında vatandaşlara sesleniş yapıyor. Müjdeleri bugün verecek olan Cumhurbaşkanının ne konularda açıklama yapacağı büyük bir merak ile beklenirken ilk gündeme gelen konu yeni anayasa konusu oldu. Buna göre Cumhurbaşkanı tüm partilere sesleniş yapıyor.

Tüm Partilere Çağrı Yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tüm partilere çağrı yaparak yeni anayasa için birleşilmesi gerektiği ve birleşilerek 100. yıla yakışır bir anayasanın ilan edilmesi gerektiğini bildirdi. Cumhur ittifakı ile sağlam şekilde ilerlediklerini ve anayasa hususunda da anlaşabildiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem vatandaşların hemdetüm partilerin yeni anayasa değişikliğine olumlu bakmalarını talep etmektedir.

51 Milyar Ödenek Ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara pandemi sürecinde verdikleri ödeneklerin 51 milyar lirayı geçtiğini belirtti. İlgili ödeneklerin verilmeye devam edeceği, hiçbir vatandaşın kendisini yalnız hissetmemesi gerektiğinin de altını çizerek yeni yardımların geleceğinin sinyallerini vermiş oldu. Cumhurbaşkanının verdiği müjdeler devam ediyor. Yeni müjdelerden haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirerek haberdar olabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim