Lise mezunlarına 6+6 ay askerlik,  kalıcı bedelli askerlik.. yeni askerlik düzenlemesi için yeni açıklamalar..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin pek çok konuda önemli açıklamalar yaptı. Bu açıklamalardan bir tanesi de askerlik çağında bulunan milyonları ilgilendiriyor. 2019 yılında yeni askerlik düzenlemesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, seçim öncesinde çıkartılıp hayata geçirilip geçirilmeyeceği merak edilmekteydi. İşte son gelişmeler..

ASKERLİK DÜZENLEMESİ;

Yeni askerlik düzenlemesinde çalışmalar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlik düzenlemesinin seçim öncesinde çıkartmak istenildiğini fakat yoğunluklar nedeniyle yetiştirilemediğini aktardı. Diğer yandan bedelli askerlik düzenlemesi de daimi olacak kalıcı bedelli olarak sistemli hale getirilecek. 6 ay ve 12 aylık askerlik için son noktaya gelindiği aktarıldı.

MECLİS AÇILDIĞINDA İLK İŞ OLACAK.

Yeni askerlik düzenlemesinin meclis açılığında ilk işlerinden bir tanesi olacağı ifade edildi. Buna göre yapılan açıklamalarda "Bu konuyla ilgili çalışmalar nihai noktaya geldi. Bir de savunma bakanımızın bu konuyla ilgili çalışmaları çok etraflıca, kendisi de bunu anlatacak. Seçim sonrası Meclis tekrar açıldığında ilk işlerimizden birisi olacaktır" denildi. Yeni gelişmeler olduğubnda aktarmaya devam edeceğiz. Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulaması ve sosyal medya hesaplarımız;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA