Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son dönemlerde sık sık basın mensuplarının karşısına geçerek gündemi değerlendiren başlıklar hakkında bilgi verdiği gibi yine bazı konular hakkında da müjdeler vermeye devam ediyor. Buna göre uzun süredir beklenen sağlık çalışanına müjdeli haberler sonunda geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama da sağlık çalışanlarını sevindirecek duyurular yapıldı. Peki ne gibi açıklamalar yapıldı, sağlık çalışanlarına bundan sonra ne gibi yenilikler getirilecek? Tüm açıklama hakkında detayı İşin Olsa ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

İŞTE O 2 MÜJDELİ HABER!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama da öncelikle sağlık çalışanlarına yapılan fiziksel saldırılar konusuna değinildi ve hiçbir acının sağlık çalışanına fiziki saldırıda bulunmasın normal gösterilmediği bu kişilere hiçbir saldırıya müsamaha gösterilmeyeceği belirtildi.

Yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uzun süredir beklenen yıpranma payı ve emeklilik yaşı hakkında da açıklama yaptı. Bilindiği üzere sağlık çalışanları uzun süredir yıpranma payı hakkında müjdeli haberin verilmesini bekliyordu ve ilgili açıklama sonunda geldi. Buna göre görüşmelerin Başbakan Binali Yıldırım ile yapıldığı ve bu durumun hükümet programı içerisinde olduğu belirtildi.

Editör: TE Bilisim