1 Mayıs işçi bayramı kutlama mesajı paylaşan başkan Erdoğan, adaletin tesisi için mücadele edildiğini ifade ederek, 1 Maysı işçi bayramını tebrik etti. Açıklamasında pandemi koronavirüs covıd-19'a karşı mücadele için bazı açıklamalar geldi. Dünya genelinde kutlanan 1 Mayıs işçi ve dayanışma günü nedeniyle Başkan Erdoğan açıkladığı mesajda ülkenin büyümesi ve ilerlemesinde önemli görevler üstlenen işçilerin bayramını tebrik etti. Hak arayışının uzlaşma zemininde sürdürülmesi gerektiğine inandıklarını ve emeğin adaletin tesisi konusunda mücadele verdiklerini ifade etti. 

İŞÇİ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ;

Başkan Erdoğan açıklamasında işçilerin sorunlarının çözümünde her zaman samimi olarak çalıştıklarını işçiler konusunda ücretten çalışma ortamına ve sosyal hakların iyileştirilmesine çok önemli adımlar attıklarını ifade etti. Salgınla mücadele konusunda da vatandaşların mağdur olmaması konusunda istihdamın korunması için çalışma yapıldığı ifade edildi. 

PERSONEL İSTİHDAMIN KORUNMASI;

Başkan Erdoğan'ın personel istihdamında açıklanması şu şekilde; "Salgınla mücadele ederken hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması, özellikle istihdamın korunması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sosyal koruma kalkanı altında hayata geçirdiğimiz programlarla salgının çalışanlarımızın hayatında yol açtığı sıkıntıları en aza indirmeye çalışıyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim