Bilindiği üzere bu sene Kurban Bayramı 1 Eylül 2017 tarihinde başlayacak ve 4 Eylül 2017 tarihinde sona erecek. 30 Ağustos Zafer Bayramının tatil edilmesinden dolayı 31 Ağustos'un da tüm gün tatil edilmesi bekleniyor. Tabi şu anda resmi kaynaklarda 31 Ağustos 2017 tarihinin sadece yarım gün tatil olacağı görülmektedir.

Geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanı tarafından yapılan açıklama ile Pazartesi - Salı gününün de tatile dahil edilebileceği ve bu sayede kamu kurumlarında istihdam eden personellerin cumartesi gününden başlayarak diğer hafta Pazartesi gününe kadar tatil yapabileceği duyurulmuştu. Peki şimdi Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak, tatil uzayacak mı?

CUMHURBAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Kurban Bayramına birkaç hafta kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tatilin kaç gün olacağı konusunda önemli açıklamalar yaptı. Buna göre önümüzde ki salı günü Bakanlar Kurulunda Kurban Bayramı tatilinin uzatılıp uzatılmayacağı ve tatilin kaç gün olacağı konusunda görüşme yapılacak.

Bakanlar Kurulu taarfından yapılacak görüşme sonucu alınan karar kamuoyuna duyurulacak. Yapılan yorumlara göre turizmcilerin rahatlaması ve kamu kurumlarındaki personellerin tatil yapabilmesi için tatilin 10 güne kadar çıkartılabileceği bekleniyor. Ancak bu sadece bir ihtimal kesin sonuç Bakanlar Kurulundan çıkacak.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ HAKKINDA YORUM ATABİLRİSİNİZ

Editör: TE Bilisim