Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü her sene açık pozisyonları için gardiyan infaz koruma memuru (ikm) alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları CTE tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı üzerinden duyurulmaktadır.

Adaylar uzun süredir Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün gardiyan alımı, infaz koruma memuru ikm alımı yapmasını bekliyor. Peki ilan ne zaman yayımlanacak, tarih belli ldu mu? Detaylar nelerdir.

ADALET BAKANI MÜJDELEMİŞTİ

Adalet Bakanlığından personel alımı ilanı için açıklama beklenirken geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından resmi sosyal medya hesabı üzerinden adliyeler ve cezaevleri için personel alımı yapacakları ve ilanın yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılacağı belirtilmişti. Yani Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün gardiyan, infaz koruma memuru (ikm) alımı yapması beklenmektedir. Peki alımlar ne zaman yapılacak. Buna göre henüz bir tarih verilmedi ancak ilanın hazırlandığı ve yakın zamanda kamuoyuna paylaşılarak başvuruların başlaması beklenmektedir. Gardiyan alımı, infaz koruma memuru alımı, ikm alımı ilanı yayımlanınca İşin Olsa sitemizden tüm bilgileri öğrenebilirsiniz.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ