CHP' nin Mart yerel seçimleri için Ankara Büyükşehir Belediyesi adayının Mansur Yavaş olduğu aktarıldı...

MART YEREL SEÇİMLERİNDE CHP ANKARA ADAYI MANSUR YAVAŞ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde yapılan oylamayla Mansur Yavaş 45 oy aldı ve partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Yapılan oylamada 12 red oyu alan Yavaş' ın adaylık süreci Ankaralılar tarafından da bekleniyordu. Kuliste öne çıkan isim olarak ifade edilen ve çok sayıda kesim tarafından aday olacağı düşünülen Mansur Yavaş' ın açıklamalarının detaylarını da ulaştırıyoruz.

İşte Mansur Yavaş' ın o açıklaması " Başkent Ankara adaylığı için şahsımı lâyık gören Millet İttifakı’nın Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu’na, Sayın Akşener’e ve parti yöneticilerine teşekkür ederim. Bu güveni,seçimi kazanıp, başarı ile taçlandırmak boynumuzun borcudur. Yolumuz açık olsun. "

ANKARALILAR MANSUR YAVAŞ GELİR DİYORDU, ADAYLIĞI KESİNLEŞTİ

Geçtiğimiz yerel seçimlerde de ciddi anlamda ses getiren bir seçim süreci yürüten Mansur Yavaş' ın mart seçimleri için de aday olacağı düşünülüyordu. Ankaralılar Mansur Yavaş' ın CHP bünyesinden aday olacağına neredeyse kesin gözüyle bakıyorlardı. Mansur Yavaş' ın adaylık sürec kesinlik kazandı ve 2019 Mart yerel seçimler için adaylığı duyuruldu.

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

CHP bünyesinden beklenen ismin Mansur Yavaş' ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı hakkında düşünceleriniz neler? Mansur Yavaş' ın seçimlerde başarılı olabileceğini düşünüyor musunuz? Yorumlar kısmından bizlere düşüncelerinizi aktarabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim