10 yıl hapis cezası alan genç ile çocukluk aşkı sonunda muratlarına erdiler. İki genç aşık, cezaevinden 1 hafta izin aldıktan sonra mutlu bir evlilik yaptı.

Bartın’da 2011 yılında işlediği suç yüzünden 10 yıl hapis cezası alan bir kişi, cezaevinde 5 yıl yattıktan sonra, aldığı 1 haftalık özel izinle, çocukluk aşkı olan kızla dünya evine girdi.
Bartın’da 2011 yılında işlediği bir suç yüzünden 10 yıl hapis cezasına mahkum edilen 25 yaşındaki Soner Tıngır, 5 yıl kaldığı Bartın Kapalı Cezaevi’nden açık cezaevine alınınca, ilk iş olarak izin alıp, çocukluk aşkı olan 24 yaşındaki Bilge Tıngır ile hayatını birleştirdi. Ailesinin gidip istediği Bilge’nin ailesinden de gelen onay ile yattığı cezaevinden izin alan Tıngır, Kozcağız beldesinde düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Yaklaşık 5 ay sonra denetimli serbestlik uygulaması ile tahliye edilecek olan Tıngır, izinli olduğu süre içerisinde bol bol eşiyle vakit geçiriyor.
"AŞKIMIZ ÇOK BÜYÜK"
5 yıl önce talihsiz bir şekilde cezaevine girdiğini belirten Tıngır, 5 yıl boyunca çocukluk aşkı ile evlenmenin hayalini kurduğunu, açık cezaevine geçer geçmez de hayalini gerçekleştirmek için ailesi ile iletişime geçtiğini ifade etti. Eşinin de ailesinin onayı ile evlendiklerini kaydeden Tıngır, bundan sonra tek hayalinin eşi ile mutlu bir yaşam sürmek olduğunu ifade etti. Tıngır, "Aşkımız demir parmaklıkları dinlemedi ve dünya evine girdik. Cezamın bir an önce bitmesini bekleyerek, mutlu bir hayatı eşim Bilge ile paylaşmak istiyorum" diye konuştu.
"BÜTÜN ZORLUKLARA RAĞMEN MUTLUYUZ"
Aşklarına demir parmaklıkların engel olamadığını ifade eden Bilge Tıngır ise, "Ben de eşimin söylediklerine katılıyorum. Bir an önce cezasını tamamlayıp, evimize dönmesini istiyorum. Evlendik. Mutluyuz. Bütün zorluklara rağmen mutluyuz" dedi.
Editör: TE Bilisim