Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü boş bulunan pozisyonlar için personel alım ilanları yayımlamaktadır. Suçlu sayısının çoğalması, eski cezaevlerinin yıkılıp yenilerinin yapılması ile pek çok bölgede infaz koruma memuru ihtiyacı olmaya devam ediyor. Bu açığın giderilmesi için en az lise mezunu olmak üzere Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve minimum puan almış adayların başvuruları kabul edilmektedir. Aynı zamanda yine CTE kurum içi naklen atamalar yaparak personel sıkıntısının yaşanmamasını sağlamaktadır.

Ankara İçin Atama Yapılacak

Buna göre Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Ankara'da bulunan personel eksikliğinin tamamlanması için naklen atama yapılacağını duyurdu. Görev yerini değiştirmek ve hizmetlerini Ankara'da devam ettirmek isteyen adaylar 13 Ekim 2016 ile 18 Ekim 2016 tarihleri arasında başvuru yapabilir.

Buna göre başvuru yapacak adayların bazı şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Hizmete yeni başlamış olan personeller görev yerlerinin Ankara'ya aldıramamakta olup en az 2 senelik görevlerini yerine getirmiş olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra Ankara'da görev yapacak olan personellerin son iki sene içerisinde görevden uzaklaştırma, kınama vb. gibi cezalar almamış olması gerekiyor. Bu şartları yerine getiren personeller Ankara için naklen atama başvurusunda bulunabilir. Detaylar ve başvuru için aşağıda ki resmi bildiriyi inceleyiniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim