Ülkemizin en çok sevilen dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın'ın sevilen oyuncuları arasında yer almakta olan çaycı hüseyin bilindiği üzere artık bir karakter haline geldi ve her vakadan sonra sosyal medyanın gündemine düşmesine anlam verilemiyor. Öyle ki Türkiye'de yaşanan her olaydan sonra örneğin Elazığ depremi, korona virüsü, domuz gribi, yangın ve sel gibi doğa olaylarından sonra çaycı hüseyin resimlerinin üzerine çaycı hüseyin öldü yazılıyor. Bu gibi haberlere sessiz kalan Alpaslan Özmol sonunda isyan etti.""

"Panik Atak Oldum..."

Çaycı Hüseyin lakabı ile tanınan ülkemizin sevilen oyuncuları arasında yer almakta olan Alpaslan Özmol hakkında çıkan öldü haberlerine ilişkin sonunda isyan etti ve “Bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak. Beni sürekli öldürüyorlar. Artık panik atak oldum. Her haberden sonra annem arıyor. Ailem ve dostlarım üzülüyor. Mizahsa da tadında olmalı.” ifadelerini kullandı.

Çaycı Hüseyin dünya gelişmelerinin neredeyse tamamından etkileniyor ve her gelişmenin ardından bir çok sayfada çaycı hüseyin ... olayından dolayı öldü yazılıyor. Bu gibi konulara açıklama yapan Alpaslan Özmol ölmediğini ve mizah olarak yapılıyorsa bunun tadının kaçtığına dair yorumlarda bulundu.

Editör: TE Bilisim