2019/2 Emniyet Genel Müdürlüğü Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Alımı İçin Polis Akademisi Başkanlığından Adayları Yakından İlgilendiren Çok Önemli Bir Duyuru..

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı birimlerden bir tanesi olan Polis Akademisi Başkanlığı Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavına başvuru yapan adayları yakından ilgilendiren önemli bir açıklamaya göre 2019/2. dönem bekçilik sözlü sınava girecek adaylar belli oldu. Giriş sınavı kapsamında adayların mülakat sınavı sınav merkezleri tarihleri nasıl öğrenilecek?

MÜLAKAT SINAVI TARİHLERİ VE SINAV MERKEZLERİ;

Sınav merkezlerine e-devlet şifresi ile ais.pa.edu.tr adresi üzerinden giriş yapılarak öğrenilebilecek. Buna göre adaylar için açıklanan sözlü sınav tarihlerinde giriş belgesi ile katılım sağlanacak. Adayların sözlü sınava katılırken herhangi bir ses ve görüntü kaydeden cihaz bulundurmamaları gerekli olacak.

Sınav giriş belgeleri ve mülakat tarihleri için: https://www.pa.edu.tr/20192-donem-carsi-ve-mahalle-bekciligi-sozlu-sinavina-katilacak-adaylarin-sinav-merkezleri-ile-tarihleri--duyurular.html

Editör: TE Bilisim