Kanal D Haber yönetmeni ve sunucusu Buket Aydın istifa etti.

Son dakika gelişmesine göre Buket Aydın biri açıklama yaparak görevinden istifa ederek ayrıldığını açıkladı. 16 yıldır haber verme görevini sürdürdüğünü aktaran Aydın pandemi süreci boyunca kendini dinleme imkanı bulunduğunu aktardı.

BUKET AYDIN KİMDİR?

1985 doğumlu olan Buket Aydın Bursa'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesinden mezun olarak Atilla İlhan şiirlerinde yüksek lisans tezi verdi. Aynı zamanda sipikerlik kursları da vermeye devam eden başarılı sunucu Kanal D'de 2 yıldır görev yapıyor. Daha Önce TRT, NT CNN gibi televziyon kanallarında sunuculuk gece bülteni, ana haber ve farklı programların sunuculuğunu yaptı.

BUKET AYDIN İSTİFA AÇIKLAMASI;

2 yıldır Demirören Medyada görev yaptığını ifade eden Aydın yorgunluk beni ve ailemi yıprattı dedi. Açıklamasında Nelsın Mandela'nın sözüne vurgu yaptı. "Büyük bir tepeyi aştığında insanın bulacağı şey, daha aşılacak çok tepelerin olduğuydu." dedi.

Demirören Medya Grubundan ve kanal D yönetiminden ana haberi kim sunacağı ile ilgi herhangi bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiğinde işin olsa sitesinden aktaracağız.

Kanal D Doğan medya Grubundan Demirören Medyaya satılmasının ardından Ahmet Hakan sunuculuğu Buket Aydın'a bıraktı. Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Aydın başarılı bir haber sunuculuğu yaparak görevini sürdürdü.

Editör: TE Bilisim