1 ilde Belediye Başkanı koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

Hakkari Şemdinli ilçesinde Beleidye Başkanı koronavirüs testi sonucu paylaştı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı dün akşam yaptırdığımız Corona testinin sonuçlarını bugün aldık test sonucum maalesef pozitif çıktı. Sağlık durumum iyi, hastalığına ilişkin herhangi bir semptom da yok hastanede tedavi altındayım. Emin ellerdeyim Dualarınızı beklerim açıklamasını yaptı.

TAHİR SAKLI KİMDİR?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Hakkari Şemdinli ilçe Başkanı olarak 2000 yıllarında göreve başlayan Tahir saklı 2008 yılına kadar bu görevini sürdürdü, daha sonra AK Parti 27. dönem milletvekilliği yaptı. Yine Hakkari aday adaylığını açıklayan Saklı, şu anda Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Şemdinli ilçesinde Belediye Başkanı olarak görev yapıyor. Tahir saklı 1969 Hakkari doğumludur.

GÜNLÜK KORONAVİRÜS TABLOSU;

Sağlık Bakanlığı Türkiye günlük koronavirüs tablosunu açıkladı. 21 Mayıs 2020 tarihinde toplam 33 bin 633 test yapıldı. Bu testlerden 961 kişi pozitif çıktı. Bugün vefat eden sayı ise 27 olarak açıklandı. 21 Mayıs'ta iyileşen sayısı 1003 oldu Türkiye'de bugüne kadar yaşanan vaka sayısı 153 bin 548, toplam Vefat sayısı 4249 oldu. Yoğun bakımda şu anda halen tedavisi devam eden 821 hasta var. Hastaneden entübe hasta sayısı ise 424 oldu. Bu arada toplam iyileşen sayısı toplam vaka sayısına yaklaşmaya başladı. Bugün itibariyle 114 bin 990 koronavirüs hastası iyileşerek sağlığına kavuştu ve son yapılan testleri negatif çıktı.

Editör: TE Bilisim