İBB adayı Binali Yıldırım Silivri' yi ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmasında Silivri' nin seracılık ve tarım konusunda çok elverişli bir bölge olduğuna değinerek, 4 bin kişiye istihdam yaratacak bir projenin de detaylarını aktardı. Bu projeyle ve iş imkanıyla alakalı bilgilendirmelere ulaşmak için aşağıdaki ilgili haberler kısmına göz atabilirsiniz.

Mahkum affı yanıtı

Silivri' deki ziyareti sırasında vatandaşlarla fotoğraf çektiren, birebir diyaloglar kuran Yıldırım' a bir vatandaş tarafından " Mahkum affı istiyoruz. " ifadeleri yöneltilince, Binali Yıldırım' dan yanıt verildi. Yıldırım tarafından yapılan açıklamada, MHP' nin verdiği teklifin incelemelerinin hala tek tek sürdürüldüğü, kamu vicdanını zedelemeyecek bir çalışmanın söz konusu olması için düzenlemenin büyük titizlikle gerçekleştirilmesi gerektiğine değinildi. Binali Yıldırım açıklamasında " MHP'nin verdiği af teklifi üzerinde çalışılıyor tek tek. Kamu vicdanını nasıl rahatsız olmaz onun ortaya çıkması lazım. Acele karar verirsen bu sefer başka mağduriyetler olur. " şeklinde konuştu.

MHP' nin kanun teklifi

Mahkum affıyla alakalı olarak MHP' nin kanun teklifinde, yanlış değerlendirmeler, kamu vicdanını zedelemeyen mahkumlar için bir af çalışması taslağı hazırlanmış ve teklif sunulmuştu. Bu teklifle alakalı sürecin uzunca sürelerdir netleşmesi bekleniyor. Çok sayıda görüşün hakim olduğu bu teklif süreciyle alakalı alınacak karar merakla bekleniyor. Mahkum affı konusunda bir gelişme yaşanması durumunda isinolsa.com mobil uygulamalarımız aracılığıyla sizlere duyuracağız. Mobil uygulamalarımızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip etmek için tıklayınız.