Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Meslek Eğitim Merkezi 19. dönem 10 bin Polis Özel Harekat alımı yapıyor. Normalde alımlar bin bayan ve 9 bin erkek üzerine yapılacaktı fakat sonradan yapılan açıklama ile alınacak olan tüm adayların tamamının erkek olacağı duyuruldu. Yani bayan alımları kaldırıldı ve alınacak olan 10 bin PÖH'ün tamamının erkek olacağı duyuruldu. Peki polis olmak isteyen bayanlar ne yapacak? Bayan alımlarına ne oldu? Bayan alımları yapılacak mı?

Polis Akademisinden Açıklama Bekleniyor

Bilindiği gibi yapılan açıklama ile 10 bin Polis Özel Harekat alımı yapılacağı duyurulmuştu. Yine PÖH'den hariç olmak üzere normal polis memuru alımı yapılması da bekleniyor. Bu alımlarda mutlaka bayan alınması bekleniyor. Tabi konu hakkında resmi bir açıklama yok. Yani bayan alımı yapılacak mı? Daha sonra sadece bayan polis alımı için başvuruların alınıp alınmayacağı bilinmiyor ancak 2017 yılı bitmeden 10 bin polis alımının daha yapılması beklenmektedir. Bu alımlar da mutlaka bayan polis alımının da yapılması beklenmektedir.

Bayan polis adayları Polis Akademisi Başkanlığından konu hakkında açıklama beklemektedir. Ancak siteye başvuru nedeni ile sürekli girişler yapıldığından dolayı site aralıklar çökmektedir. Eğer Polis Akademisi Başkanlığı konu hakkında açıklama yaparsa sizi bilgilendireceğiz.