BİM Birleşik Mağazaları, BİM Market Türkiye'nin dört bir yanında en bilinen mağaza zincirlerinden bir tanesi olmak ile beraber piyasada bulunan pek çok ürünü toptan fiyatına perakende satışını yaparak ünlenmeye ve müşteri memnuniyetini artırmaya her geçen gün devam etmektedir.

BİM market gıda'dan ev elektroniğine, akıllı telefonlardan, teknolojik cihazlara, beslenmeden süt ürünlerine akılınıza gelecek tüm ürünleri mağazalarında satışını yapmakta olup haftanın belirli günlerinde Türkiye geneli mağazalarına aktüel ürünler getirmekte ve bu ürünleri çok uygun fiyata satmaktadır. Buna göre BİM market aktüel indirimli ürünler listesi duyuruldu. Peki 1 Hazirandan itibaren BİM'e neler gelecek, 1 Haziran'da BİM'de neler satılacak? Tüm listeyi sizlerle paylaşıyoruz.

1 HAZİRAN BİM AKTÜEL

Bim Market resmi sitesi aracılığı ile 1 Haziran'da BİM'e neler geleceğini ve 1 Hazirandan itibaren BİM'de hangi ürünlerin satılacağını açıkladı. Buna göre LG K10 699 TL, oyun evi 189,90 TL, büyük boy valiz 89,90 TL, orta boy valiz 79,90 TL, küçük boy valiz 69,90 TL, kadın parmak arası terlik 16,50 TL, kadın ayakkabı 12,90 TL, otomatik çadır 89,90 TL, piknik örtüsü 3,90 TL, mutfak seti 15,90 TL, akülü Mercedes Benz ML 499 TL'ye satılacaktır. Diğer tüm satılacak ürünleri sizlerle paylaşıyoruz.

Editör: TE Bilisim