Marketler devi olan ve normal gelirli olan ailelerin olmaz sa olmaz marketlerinden olan BİM yeni Cuma ürünleri katalouğunu yayımladı ve bu hafta çocuklar için ve bayanlar için ürünler getireceğini belirtti. Ayrıca ürünler arasında Elektronik eşyalarda bulunuyor ve mutfak malzemeleri ile bayanlarında gözdesi oluyor. Bu haberimizde sizlere aktüel ürünler hakında bilgileri akracağız.

ÇOCUKLARI SEVİDİREN ÜRÜNLER KATOLOĞU:

BİM kataloğunun 12 Temmuz 2019 tarihli gelecek aktüel ürünleri arasında Akülü ATV motor yer alıyor. PİLSAN markalı olan akülü araba 3 yaş, 35 kd kapasiteli, 6V elektrik gücüne sahip Geri vites özelliği bulunan ve ayak gaz ayarı ile çocuklarımızın gözdesi oluyor. Ayrıca hareket halinde yanan far özelliğide bulunuyor.

Çocukları sevindirecek diğer ürün ise, Bisikletler yaz aylarının olmazsa olmazlarından olmakla beraber BELDERİA markalı 16 jant  ve yardımcı tekerlekler ile çeşitli renklerde bisiklerler yer alıyor. Ayrıca oyuncak ürünlerinden Katlı otopark arabalar, Son kale oyunu, Su atıcısı ve dev süpriz yumurta gelecek.

BİM katalodğunun ilk sayfalarında çocuk ürünlerden ziyade, LAV üçlü bardak setleri, cam sürehi, Meyve desenli minder, Erkek şort, Erkek ve bayan ayakkabı ile terlikler, Süs anahtarlık ve çekmece organizer bulunuyor. İşte BİM Cuma günü ilk sayfa kataloğu şöyledir.

EV ÜRÜNLERİ İLE BAYANLARIN İŞLERİ KOLAYLAŞIYOR!

BİM aktüel ürünlerin ikici kataloğunda gözde olan ürünler arasında yer alan KUMTEL markalı ankestre set bulunuyor. Daha öncede BİM mağazalarına gelen bu ankestre set bu sefer 850 TL ye BİM e tekrar geliyor. Diğer ürünler ise, PHİLİPS ütü, Fakir elektriklü süpürge, mini el fanı, granit tava ve sadece 2.95 TL ye çok çeşitli plastik ürünler geliyor. İşte BİM aktüel ürünlerin ikinci kataloğu;

BİM BAYANLAR İÇİN BANYO ÜRÜNLERİNİDE UNUTMADI!

Bayanlar için aktüel ürünler devam ediyor. BİM 12 Temmuz 2019 Cuma gini kataloğunda Elite Room Star Çekmeceli Dolap sadece 189.90 TL ye gelecek.Diğer ürünler ise, Dekoratif Ahşap 3 katlı raf, Phlips Epilatör, Saç Kurutma makinesi, Camlı baskül, Masfaalı duş seti,Metal ayaklı kumaş gövdeli kirli sepeti, 2 katlı metal havlu rafı, banyolarımız için çeşitli temizlik ürünleri, Fırçalar ve Paspas, Klozet Kapağı, Kaymaz taban banyo paspası, Mevsimlik bornozlar ve 2.50 TL ye çeşitli banyo ürünleri ile bizleri sevindiriyor.

BİM 12 TEMMUZ CUMA GÜNÜ  GÖZDESİ GELİYOR..

BİM 12 temuz cuma günü yine bayanları düşünerek ve onların işlerini kolaytıracak bir ürün daha getiriyor. Arçelik maralık keysmart Çamaşır makinesi ile 8kgA++ 1000 devirlik bir makine gelecek ve fiyatı sadece 1.299 TL dir. Kaçırılmayacak fırsatlar arasında yer almaktadır.

BİM AKTÜEL ÜRÜNLERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim