Ülkemizin en önemli market zincirlerinden bir tanesi olarak bilinen BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi BİM market Türkiye'nin dört bir yanında sahibi olduğu marketleri ile farklı ürünlerde en uygun fiyatları sunarak tüketicisini memnun etmeye devam ediyor.

Toptan fiyatına perakende satış gerçekleştirmekte olan BİM market hem kendi ürünleri hemde piyasada var olan ürünlerin satışını yaptığı gibi aralıklarla aktüel ürünleri getirmekte ve haftanın belirlenen günlerinde BİM aktüel ürünleri çok uygun fiyata tüketiciye sunmaktadır. Peki BİM aktüel ürünler nedir, BİM indirimli ürünler listesi nedir?

BİM AKTÜEL (19 Haziran İtibariyle)

BİM market aktüel ürünlere bakıldığında 19 Haziran'da BİM'e ne gelecek, 19 Hazirandan itibaren BİM'de neler satılacak sorularının yanıtları öğrenildi. Buna göre Barbekü Çeşnili Badem İçi Funny Nuts 150 g 9,95 TL, Susam Kaplamalı Yer Fıstığı 2,45 TL, Ay Çekirdeği Kova Simbat 400 g 4,95 TL, Kaşık Cipsi Lays 83 g Acı Biberli 2,95 TL, Patates Cipsi Pringles 165 g 6,45 TL, Karışık Meyve Aromalı Gazoz 5,95 TL, Karpuz Aromalı Soğuk Çay 2,25 TL, Chialı Mısır Cipsi Party 130 g  2,25 TL'ye satılacaktır. Tüm BİM aktüel, BİM indirimli ürünleri hemen aşağıya sizler için ekliyoruz.

Editör: TE Bilisim