Ülkemizin ucuzluk konusunda en başarılı firmalarından bir tanesi olan Bim Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi Türkiye'nin dört bir yanında binlerce şubesi ile hizmetlerine devam etmekte olup müşteri memnuniyetinin artırılması için pek çok alanda yeni çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Ürünleri piyasa fiyatının olabildiğince altında satmaya özen göstermekte olan BİM market yine BİM aktüel ürünler ile aralıklarla müşterilerinin karşısına çıkmakta ve piyasada en çok rağbet görülen ürünlere özel indirim göstererek toptan fiyatına perakende satış prensibini uygulamaktadır. BİM resmi internet sitesi üzerinden 29 Mayıstan itibaren satılacak olan BİM aktüel, BİM indirimli ürünler listesini duyurdu. Peki hangi ürünler aktüel olarak indirimle satılacak?

BİM AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Bim Birleşik Mağazalarının resmi internet sitesindeki 29 Mayıstan itibaren aktüel olarak satılacak indirimli ürünlere bakıldığında Deterjan Hazneli Mop Mr. Green'in 34,90 TL'ye Bulaşık Makinesi Tableti Bind Activit Premium 60’lı 22,45 TL'ye konsantre yumuşatıcının 7,50 TL'ye, doğal misvak özlü diş macununun 9,90 TL'ye, ultra güldal çamaşır suyunun 8,25 TL'ye, 5'li temizlik setinin 3,50 TL'ye, beyaz sirkenin 3,25 TL'ye, sinek kovucunun 9,90 TL'ye, sıvı arap sabununun 5,90 TL'ye temizlik spreyi Cif'in 9,95 TL'ye 29 Mayıs itibari ile BİM aktüel, BİM indirimli ürünler olarak satılacağı görülmektedir.