Türkiye'nin her bölgesinde bulunan binlerce mağazası ile hizmetlerini sürdüren ve teknolojiden, ev ürünlerine, çocuk oyuncaklarından, kişisel bakım ürünlerine kadar satış yapmakta olan BİM her hafta getirdiği yeni aktüel ürünlerini uygun fiyata satmaya devam etmektedir.

BİM aktüel ürünleri yani indirimli ürünlerini hem resmi internet sitesi üzerinden hemde katalog halinde mahallelere dağıtmaktadır. BİM resmi internet sitesinden 4 Mayıs - 11 Mayıs 2018 tarihleri arasında indirimli olarak satılacak ürünleri paylaştı. Peki hangi ürünler satılacak ve fiyatları ne kadar olacak?

BİM AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 4 MAYIS

BİM tarafından yaymlanmış olan aktüel ürünlere bakıldığında ilk olarak 8 kilogram kapasiteli A+++ 1000 devirli çamaşır makinesinin 899 TL'ye satılacağı görülmektedir. Yine, 48 parça porselen yemek takımı 199 TL, cam şerbet seti 49,90 TL, buharlı ürü 149 TL, mini fırın 145 TL, saç sakal kesme makinesi 89 TL, yazlık bayan terlik 14,90 TL, şık bayan terlik 12,90 TL'den satılacaktır. Diğer satılacak ürünler için listeyi sizler için hemen aşağı bölüme ekliyoruz.

Editör: TE Bilisim