DİSK Genel İş Sendikası Şubesi İle Bayraklı Belediyesi arasında Toplu İş Sözleşmesi yapıldı.

30 Haziran 2020 yılına kadar geçerli olacak olan sözleşmede maaş haklarında ve bazı sosyal haklarda önemli düzenlemeleri içeriyor.

BELEDİYE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ YAPTI!

DİSK 6 No’lu Şube ile Bayraklı Belediyesi arasındaki anlaşmada getirilen bazı haklar çalışanları mutlu etti. 2018 yılında taşerondan kadroya geçiş yapan yaklaşık 900 bin işçinin kamu kurumlarında sürekli işçi statüsüne geçişi yapılmıştı. Bayraklı Belediyesi Başkanı Hasan Karabağ ile DİSK Şube Başkanı sözleşmeyi imzaladı.

EN DÜŞÜK MAAŞ 3.500 TL OLDU

Yapılan düznelemede yol ve yemek ücretlerinin daha önce 3 yıl öncesinde ödemenin devam ettiğini artık günümüz koşullarında düzenlemenin yapıldığı aktarıldı. Ayrıca tüm işçilere haftalık 2 Kilogram yoğurt, yılda bir kez kıyafet yardımı olarak sivil mont, kabak ve ayakkabı alacaklar. diğer yardımlardan bir tanesi de 400 Tl değerinde erzak yardımı yapılacak. Ayrıca sosyal izinler de getirildi. Banka promosyonları ödemesi verilmesine belediye tesislerinde yüzde 25 indirimli yararlanması için sözleşme imzalandı. Maaş haklarında 3.500 Tl olarak düzenlendi. Sözleme ile Belediye çalışanlarının haklarında bir çok iyileştirme yapılması çalışanları sevindirdi.

Diğer gelişmelerden ve personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Ayrıca sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA