TV8 televizyon ekranlarında uzaktan eğitime destek geldi. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda uzaktan eğitimler için öğrencilerin bilgisayar ve tablet ihtiyacının giderilmesine yönelik olarak bir kampanya başlatılacak. Pazar akşamı Acun Ilıcalının düzenleneceği bilgisayar kampanyasında uzaktan eğitim görecek olan öğrenciler için önemli bir destek sağlanacak. 

İstanbul Tuzla Belediye Başkanlığından askıda tablet kampanyası başlatıldı Tuzla Belediye Başkanlığı ücretsiz tablet için başlattığı kampanyanın tanıtımı gerçekleştirildi. Başkan Şadi Yazıcı açıklamasında tablet ihtiyacının giderilmesine yönelik olarak bir açıklama yaptı. "Uzaktan eğitimle ihtiyaç olan tablet ihtiyacını karşılamak için kampanya başlattık." dedi. "Toplanan tablet ve bilgisayarlar, Tuzla'da eğitime devam eden ihtiyaç sahibi öğrencilere belediye ekipleri tarafından ulaştıracağı açıklandı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kampanyanın başvuruları www.askidatablet.com adresi üzerinden öğrenilebilecek. İsteyenler askıya tablet bırakabilecekler. İhtiyaç sahipleri de askıdan tablet talep edebilecekler. Öğrencinin veli bilgileri, adres bilgileri, öğrenci bilgileri ekranını doldurmak ve formu gönder demek yeterli olacak. Bağışçılar ise tablet sayısını ve türünü adres bilgilerini, bağışçı bilgilerini girişini yaparak ister yeni tablet yada kullanılmış tablet bağışında bulunulabilecek.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim