16 Nisan 2017 tarihine girmemiz ile birlikte tüm Türkiye geneli referandum oylamaları yapılmaya başlandı. Bazı illerde referandum saat: 07.00 itibari ile başlanırken bazı illerde referandum saat: 08.00 itibari ile kullanılmaya başlandı.

Bu referandum seçiminde her hangi bir hilenin ve olumsuzluğun oluşmaması için tüm seçim sandıklarının olduğu bölgelerde geniş güvenlik önlemleri alındı ve tüm Türkiye geneli Jandarma ve Polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alınırken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu seçim güvenliği için seçim sandığının bulunduğu yerlerin 2 bin 200'e yakın kamera ile izlendiğini duyurdu.

BELEDİYE ÇALIŞANI YAKALANDI

Tüm Türkiye geneli referandum oy kullanma işlemleri devam ederken İstanbul Kağıthane'de ilginç bir olayın yaşandığı öğrenildi. ABD Gazetesinde yer alan bir habere göre İstanbul Kağıthane'de bir belediye çalışanının üçüncü oyunu kullanmaya çalışırken fark edildiği ve sivil vatandaşlar tarafından bir sınıfta sıkıştırıldığı öğrenildi.

Belediye çalışanının üçüncü kez oy kullanma işlemini yaptığının öğrenen vatandaşlar olay yerine polis ekiplerini çağrıldığı öğrenilirken olay yerinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı söyleniyor. Kağıthane'de yaşandığı iddia edilen bu olay hakkında gelişmeler geldikçe aktaracağız.