Başbakan Binali YILDIRIM bedelli konusunda müspet bakıyorum demişti. Adayların yoğun bir şekilde beklediği bedelli askerlik gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Yeni bir açıklama da Başbakan Yardımcısı Fikri IŞIK yaptığı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başbakan yardımsısı Fikri IŞIK, Başbakan Binali YILDIRIM'ın yaptığı açıklamaları da değerlendirerek adayların umutlarını daha da arttırdı. 

MUTLAKA DEĞERLENDİRİLECEKTİR!

Ardahan ilinde ziyaret ve incelemeler yapmak üzere Başbakan Yardımcısı ve beraberindeki heyet Vali Emin BİLMEZ'i makamında ziyaret etti. 

Burada gazetecilerin soruları cevaplandıran Başbakan Yardımcısı IŞIK, Abdullah GÜL'ün bugün yaptığı açıklamaları da değerlendirdi.  "Siyasette mühendislik hesaplarının çalışmadığı çok bellidir. Mühendislik projelerinin siyasette daha önce denendiğini biliyoruz." dedi. Yaptığı açıklamalarda önemli başlıklardan bir tanesi de bedelli konusunda yaptığı değerlendirme oldu. Hepimizin bedelli konusunda farklı düşünceleri olabilir fakat Başbakan YILDIRIM'ın müspet bakıyorum açıklamalarının ardından hükümetimiz mutlaka bu konuyu değerlendirecektir değerlendirmesinde bulundu.

BEDELLİ ÇIKACAK MI?

Bilindiği gibi AK Parti MYK'da da gündeme gelen bedelli askerlik konusunda oylama yapıldığı belirtilmişti. Bedelli askerliğin yeniden gündeme gelmesi ve sürpriz bir çalışmanın yapılması ihtimaller arasında olacaktır. İşin olsa ekibi olarak bedelli askerlik konusunda yeni gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. 

YENİ GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin

Editör: TE Bilisim