Askerlik çağına gelen ve farklı nedenlerle askerliğe gidemeyen adayların umudu bedelli askerlik için yapılacak yeni bir yasal düzenlemede. Seçime yalnızca saatler kala  adayların son gelecek açıklamalara dikkatini çekmiş durumda. Ayrıca bugün Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli bedeli askerlik konusunda masada 4-5 seçenek olduğunu aktarmıştı. 

BEDELLİ ASKERLİK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmalarda önemli bir açıklamaya da bedelli konusunda ayırdı. Askerlik çağına bulunan ve bedelli askerliği bekleyen adaylar, bugün Bakan Canikli'nin 4-5 seçenek masa diyerek yaptığı açıklamanın detaylarını merak ediyor. Peki hangi seçenekler masada, Yaş ve ücret için hangi seçenekler düşünülüyor. Tüm bu detaylar şuanlık açıklanmasa da seçim sonrası Meclis gündeminde bedeli konusunun gündeme gelmesi ihtimali yüksek görülüyor. 

YENİ AÇIKLAMA!

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bedelliyle alakalı inşallah 24'ünden sonra masamın üzerinde önemli olan çalışmalarımdan bir tanesi de odur." dedi. Ayrıca yapılan açıklamanın devamında Genel Kurmay Başkanını ve Milli Savunma Bakanımızı çağırırım ve konuşarak nihai kararımızı vereceğiz dedi. Yaş ve ücret konusundaki yeni gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim