Yurt geneli kamuya alınacak olan taşeron işçiler 11 Ocak 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirdiği taşerona kadro başvuru sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başladı. İşin Olsa ekibi olarak taşerona kadro başvuru sonucu açıklanan tüm kurumları sizler için anlık olarak takip ediyoruz.

Kamu kurumlarının resmi duyurularını incelediğimizde Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu BDDK'nın taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıkladığını öğrendik. Peki Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu taşerona kadro başvuru sonuçları detayları nelerdir? Bilgileri sizlere aktarıyoruz.

BDDK SONUÇLARI AÇIKLADI

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu BDDK resmi internet sitesi aracılığı ile taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıkladı. Buna göre yapılan başvuruların 119'u geçerli sayıldı. Yani Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu 119 adayın taşeron sınavlarına girmeye hak kazandığını ilan etmiş oldu.

Öte yandan yine Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu aynı duyurusunda 4 adayın taşerona kadro başvuru sonuçlarının da reddedildiğini açıkladı. Bu adayların neden reddedildiğine dair her hangi bir duyuru bulunmamaktadır. Ancak İşin Olsa ekibi olarak taşerona kadro başvuru sonucunda reddedilen adayların ne yapacağına yönelik bir haber yapmıştık.

TAŞERONA KADRO SONUÇLARINI BURADAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim