Her bayram malesef trafik canavarları hem kendi hayatlarını tehlikeye atmaya hemde başka insanların hayatları ile oynamaya devam ediyor. Bayramlara ülke olarak sevinçli giriyoruz fakat bilançolar açıklandığında gerçeklerle yüzleşerek aslında acınacak halimize güldüğümüzü görebiliyoruz.

Bayram tatilinin birinci haftasında merakla beklenen bilanço açıklandı. Buna göre bir haftalık bayram tatilinde 70 kişi öldü ve 368 kişi olay yerinde yaralandı. Tabi bu bir haftalık süreç yani daha tatilden dönmeyenler, tatile yeni gidenler ve kayıtlara geçmeyen kişiler bulunmaktadır.

BİLANÇO GİDEREK BÜYÜYEBİLİR

Şu ana kadar yayımlanan son raporda 70 kişinin öldüğü ve 368 kişinin ise yaralandığı belirtilmektedir. Ancak bayram tatili bilançosu giderek ağırlaşabilir. Hastaneler 368 kişinin yaralı olarak kayıt yaptırdığı öğrenildi fakat durumu halen ağır olanların ve ameliyatı devam eden kişilerin olduğu söyleniyor.

Bayram tatili bilindiği üzere 5 Eylül 2017'de bitmiş olacak ve mesai saatleri başlayacak. Şu anda halen tatiline devam etmekte olan on binlerce kişinin olduğu söyleniyor. Bayram tatilinin bitmesine sayılı günler kala İstanbul, Ankara gibi illere giriş yerlerinde uzun kuyruklar oluşacaktır. Bayram tatilinin bitmesinden sonra dönüş yollarınad meydana gelecek kaza sayısı da fazla olursa malesef bilanço giderek artabilir. Yine şunun unutulmaması gerekiyor ki bu rakamlar sadece kayıtlara geçen rakamlardır. yani kayıtlara halen geçmemiş çok sayıda kişi bulunabilir.

TÜM HABERLERİ BURADAN İNCELEYİNİZ

Editör: TE Bilisim