Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir canlı yayın programında gündeme ilişkin soruları cevaplandırdı. Bu konulardan Bazıları; Kanal İstanbul projesi, Sülaymaniye'nin öldürülmesi ve Donald Trump ile yapılan görüşme, ABD - İran arasındaki gerginlik, ve Türkiye'nin yeni yerli otomobili TOGG oldu.

YERLİ OTOMOBİL TOGG;

Başkan Erdoğan yaptığı açıklamalardan bir kısmında da yerli otomobil ile ilgili oldu. Bilindiği gibi Yerli Otomobil TOGG'un ön sipariş bedeli belli olurken fiyatının ne kadar olacağı uygun olup olmayacağı merak konusuydu. Buna göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında otomobilin alış fiyatının ne olacağı ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

YERLİ OTOMOBİLİ HERKES ALABİLSİN;

Yapılan açıklamada Başkan Erdoğan "Halkımızın cebini inşallah sıkıntıya sokmadan alabileceği otomobil noktasında olacak diye düşünüyorum" dedi. Diğer yandan yapılan açıklamalarda faiz ile enflasyon arasındaki ilişkiye değinen Erdoğan, faiz sebep olduğunu enflasyon bunun neticesi olduğunu ifade etti. Faiz düştükçe enflasyonda düşer açıklaması geldi.