29 Haziran 2020 tarihli kabine toplantısı sona erdi. Buna göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok önemli bir personel alımı müjdesini verdi.

30 Haziran tarihinde şehir yakınları ile gazilere yönelik olarak atama kuraları gerçekleştirilecek. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının gerçekleştireceği alımlar için Başkan Erdoğan önemli bir açıklama yaptı. Sanayiden ihracata,  Sağlıktan güvenliğe pek çok konunun görüşüldüğünü aktardı. Bir sonraki toplantısı kabinenin 2. yılının tamamlanması ile yapılacağını açıkladı.

1200 PERSONEL ALIMI;

Başkan Erdoğan; "Yarın 926 devlet korumasındaki gencimiz ile 274 şehit yakınımız gazi ve gazi yakınımız kura ile kamu kuruluşlarına yerleştirileceğiz dedi. Kuraların sonuçları ne zaman açıklanacak belli oldu.  "Sonuçlar Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığnını web sayfasında açıklanacak. Kazanan adaylara şimdiden hayırlı olsun. dedi. Diğer açıklamada sosyal koruma kalkanı adı altında hanelere 6 milyar liranın üzerinde yardım ve bunun yanında kısa çalışma ödeneği ücret desteği için geldi.

Editör: TE Bilisim