16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesinde çalışmalarına büyük bir hızla devam eden Başbakan Binali Yıldırım, referandum programları kapsamında TRT'nin Canlı yayın konuğu oldu. Başbakan Binali Yıldırım, taşeron işçileri ne zaman kadroya geçirilecek konusunda açıklamalar yaptı.

TAŞERONLARIN UMUDU KALMADI

Son zamanlarda iyiden iyiye taşeron işçilerinin umutlarının azaldığı kadrolaşma haberlerini ayyuka çıkmasından sonra başbakan Binali Yıldırım yapmış olduğu Açıklama ile bir kez daha taşeron işçilerin Yüreğine su serpti.Hükümet tarafından verilen taşeron işçilere kadro sözünün bir türlü yerine getirilmemesinin her fırsatta dile getiren işçiler, özellikle 16 Nisan referandum çalışmalarında bir kez daha kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyorlar. taşeron işçilerinin yapmış oldukları açıklamaları  bilindiği üzere hemen hemen hergün ajanslarda  yer almaya başlamıştı.

BAŞBAKAN AÇIKLADI

Başbakan Binali Yıldırım da 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında katılmış olduğu canlı yayında bu konu hakkında özel açıklamalar yaptı.

TRT ekranlarında  izleyicinin karşısına çıkan AK Parti Genel Başkanı ve başbakan Binali Yıldırım gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. uzun zamandır taşeronların beklediği Müjdeli Haber Başbakan Binali Yıldırım, tarafından canlı yayında geldi. Başbakan Binali Yıldırım, hem kamuda hem de çeşitli sektörlerde çalışmakta olan 800 bine yakın Taşeron işçinin bulunduğunu söyledi ve sözlerine Şöyle devam etti; “ bu konu önemli bir konu ve aciliyetinin bilincinde olduklarını en kısa süre içerisinde gerekenin yapılacağını ve çalışmalar devam ediyor”
Editör: TE Bilisim