Başbakan Binali Yıldırım Türkiye Büyük Millet Meclisinde düzenlenen Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Toplantısında konuşma yaptı. Fethullahçı terör örgütü üyelerinin yapmaya çalıştığı askeri darbe girişimi konusu başta olmak üzere pek çok gündem maddesini kürsüden milletvekillerine duyuran Binali Yıldırım kamu personeli alımı müjdesini de verdi.

25 Bin Kişiye Müjde!

Başbakan Binali Yıldırım yaptığı konuşmasında 25 bin personel alımı yapılacağını duyurdu. Alınacak olan 25 bin personelin 9 Bini erkek polis adayı, bini bayan polis adayı ve kalan 15 bini ise sözleşmeli öğretmen adayı. İlanlara detaylı olarak ulaşmak için aşağıda ki bağlantıları kullanabilirsiniz.

15 Bin Öğretmen Alımı Yapılacak
EGM 10 Bin Personel Alımı

Başbakan Binali Yıldırım TBMM Ak Parti Grup Toplantısında halka teşekkür ederek sözlerine başladı. Demokrasi nöbeti tutan ve darbeye karşı direnne herkese teşekkür ederken konuşması sıklıkla FETÖ gelecek hesap verecek sözleri ile kesildi. Başbakan Binali Yıldırım bu sloganların üzerine hiç merak etmeyin hesap verilecek şeklinde açıklama yaptı.

Görevden alınan memurların yerine alım yapılacak 25 personel hakkında da açıklamalar yapan Başbakan Binali Yıldırım 15 bin sözleşmeli öğretmen ve 10 bin İçişleri Bakanlığına bağlı polis alımı yapacağını duyurdu. Göreve alınacak olan personellere başarılar dilemeyi unutmayan Başbakan Binali Yıldırım'ın ilerleyen günlerde de atamalar konusu olduğunda bazı açıklamalar yapması beklenmektedir.
Editör: TE Bilisim