Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılacak olan çalışmalar doğrultusunda bakanlıkların amblemlerinin değiştirileceği açıklandı. İletişim Başkanlığı kurmayları tarafından yapılan çalışmalar ile birlikte amblem ve logalar hakkında düzenlemelerin olacağı ve yapılacak olan çalışmalar neticesinde 16 bakanlığın tamamında da yeni logoların kullnılacağı açıklandı.

24 Haziran 2018'de olan genel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilmesiyle birlikte bakanlıklar 16'ya düşürülmüş, sayıda olan değişiklik gibi bakanlıkların yapılarında ve işleyiş biçimlerinde de değişikliğe gidileceğini açıklanmıştı. 

AMBLEMLER YILDIZLAR İLE ÇEVRİLECEK

Bakanlıklar nezninde yapılan çalışmalar neticesinde 16 Bakanlığın ( Adalet, Dışişleri, İçişleri, Milli Savunma, Milli Eğitim, Sağlık, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Ulaştırma ve Altyapı, Çevre ve Şehircilik, Tarım ve Orman, Kültür ve Turizm, Gençlik ve Spor, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile, Hazine ve Maliye, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı) tamamında yer alan amblemlerin etrafı yıldızlar ile çevrilerek amblemlerin ortasında ise ilgili bakanlıkların yeni logolarına yer verileceği açıklandı.

Editör: TE Bilisim