İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü EGM POMEM polis alımı için önemli açıklama geldi.

Bakan Süleyman Soylu bugün Sivas ilinde bazı programlara katıldı. Burada polis alımı ilanı bekleyen adayları ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Adaylar 15 bin polis alımı tarihini merakla beklemekteydi. Bakan Soylu 15 Bin POMEM alımlarının ne zaman yapılacağını ve ilan tarihinin ne zaman olacağını müjdesini verdi.

15 BİN POLİS ALIMI;

Sivas Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen mitingte konuşma yapan Bakan Soylu gündeme ilişkin pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Terörle mücadele konusundaki açıklamalarda "Dağlarda 15 bin terörist vardı, şimdi 700 kaldı. 700'ünün de burnundan fitil fitil getirmezsek namerdiz" diyen Bakan Süleyman Soylu Polis adaylarını sevindiren açıklamasında ise; önümüzdeki 2-3 gün içerisinde polis alımı yapılacağını belirtti.

İLAN NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

15 Bin Polis alımı hakkındaki açıklamasında ise güvenlik kadrolarındaki alımlardan bahsetti. Buna göre yapılan açıklamada "Önümüzdeki 2-3 gün içerisinde 15 bin polis memurunun daha alımını açıklayacağız." dedi.

EGM POMEM 15 bin polis memuru alım ilanının 12 Mart -13 Mart tarihilerinde duyurulacağı belli oldu. Adaylara açıklanacak ilanı duyuracağız. Anında öğrenmek için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Diğer gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz

Sosyal medya hesaplarımız;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

MObil uygulamalarımız;

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim