Ülkemizde yapılan yatırımlar ve açılan edüstriler doğrultusunda her geçen sene farklı noktalara personel alımları yapılmaya devam ederken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından da personel alımına yönelik müjdeli bir haber verildi. Geçtiğimiz gün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank resmi sosyal medya hesabından takipçilerine 4 bin kişilik personel alımı yapılacağı alınacak olan personellerin Konya'da açılacak olan Teknoloji Endüstri Bölgesinde hizmet edeceği belirtildi. Peki bu alıma ilişkin detaylar belli oldu mu?

CUMHURBAŞKANI TEKNOLOJİ BÖLGESİNİ İLAN ETTİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yapılan duyuruda Konya'da faaliyet edecek olan Teknoloji Endüstri Bölgesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edildiği belirtildi. Buna göre teknoloji bölgesi Konya'da hizmet verecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yapılan açıklama da 4 bin kişilik personel alımı yapılacağı müjdelendi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından verilen müjdeli haberde sırası ile cari açığın yılda 100 milyon dolar azalacağı, Konya ilinin gelişeceği ve ileri düzey teknoloji kenti olacağı, 4 bin kişilik personelin istihdam edeceği belirtildi. Bu teknoloji kentinde hem kamu kurumlarının hemde özel sektör kuruluşlarının faaliyet göstermesi beklenmekte olup farklı pozisyonlar için (işçi, personel, müdür, hizmet, sağlık vb.) alanlarında alımların yapılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim