Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları açık pozisyonları için hazırlamış olduğu ilanları İŞKUR ve Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımlayarak müracaatları kabul etmektedir. Ancak alımlar oldukça az olduğu için TCDD'ye girmek oldukça zordur.

TCDD'nin çok sayıda memur alımı yapacağı biliniyordu ancak ne zaman memur alımı yapılacak, TCDD kaç memur alımı yapacak sorularının cevapları merak ile beklenirken sonunda müjdeli haber geldi ilgili haberi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan duyurdu.

700 MEMUR ALINACAK

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılan açıklama ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları TCDD 700 memur alımı yapılacağı belirtildi. Peki TCDD'nin 700 memur alımı ne zaman yapılacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından TCDD'nin 700 memur alımı yapacağı öğrenildi. Ancak şu anda TCDD'nin 700 memur alımının ne zaman gerçekleştireceği şu an için bilinmiyor. Yakın zamanda TCDD cephesinden ya da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yeni bir açıklama yapması ve alımın ne zaman yapılacağının da tarih olarak belirtilmesi beklenmektedir.

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ