Nisan ayına girilmesi ile çok sayıda kamu kurumu kamu memur personel alımı ilanları yayımlamaya başladı. Bu ayın hareketli geçmesi beklenirken Maliye Bakanı Naci Ağbal resmi twitter hesabı aracılığı ile tweet atarak atama bekleyenlere yeni bir müjde daha verdi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı açıklamasında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı toplam 300 vergi müfettiş yardımcısı kadrosu için personel alımı yapılacağını duyurdu peki detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 300
Alınacak Pozisyon Müfettiş Yardımcısı

BAŞVURU TARİHLERİ


Maliye Bakanı Naci Ağbal Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığında istihdam etmek üzere vergi müfettiş yardımcısı kadrosu için toplam 300 kişilik personel alımı yapılacağını müjdeledi. Yine bakan atmış olduğu tweet ile başvuruların hangi tarihlerde yapılacağını da belirtti.
Buna gmre Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı 300 vergi müfettiş yardımcısı alımı başvuruları 14 Nisan 2017 tarihi ile 8 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacak.

2015 ve 2016 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları baz alınacak ve 14 Nisan 2017 - 8 Mayıs 2017 tarihlerinde kabul edilecek sınav başvurularında toplam bin 500 kişilik aday alımı yapılacak ve puanı yeterli olan adaylar sınava çağrılacak. Sınavın düzenlenmesi ile Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı toplam 300 kişilik personel alımı gerçekleştirecek.