Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Bakanlığın personel açığını giderilmesi için 24 farklı unvanda 15 bin memur alımı yapılacağını açıkladı. Bakan Gül sosyal medya hesabından müjdeyi veri. Yapılan açıklamada Adalet teşkilatının yapılacak alımlarla daha da güçleneceğini belirtti. 15 bin sözleşmeli memur alımı için yapılan açıklama ve personel alımının ne zaman yapılacağına dair açıklama..

Adalet Bakanlığın resmi internet sitesi ile Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda 2018 yılı içinde 15 bin memur alımı yapılacağını, personellerin Bakanlık merkez ve taşra teşkialatlarında bulunan birimlerde görevlendirileceğin, yapılacak alımlarda toplam 24 unvan bulunduğu açıklandı.

BAKAN GÜL MÜJDEYİ VERDİ!

Adalet Bakanı Gül yaptığı açıklamada 15 bin gencimizle adalet teşkilatımızı güçlendireceğiz. Tüm gençlerimize hayırlı olsun dedi. 

ADALET BAKANLIĞINA HANGİ UNVANLARDA ALIM YAPILACAK.

Yapılacak olan unvanlar da belli oldu. Buna göre İnfaz ve koruma memuru (Gardiyan), Katib, (ceza evi katibi-adliyelerde zabıt katibi, icra katibi), mübaşir (adliyelerde görev almak üzere), psikolog, sosyal çalışmacı,  sağlık memuru, teknisyen, şoför, mühendis unvanlarında olmak uzere toplam alım yapılacak olan unvan sayısı ise 24 olacak. 

İŞİN OLSA